Visie

van plan

Bij een eerste verkennend gesprek nemen wij uw wensen m.b.t. uw droomproject in acht en houden rekening met de bestaande elementen in uw tuin.

Hierna maken wij een voorontwerp in kleur inclusief een voorstel van materialen en planten; in onderling overleg worden de uiteindelijke materialen, beplanting, verlichting, verharding … gekozen die een harmonieuze omgeving creëren, en dit rekening houdend met uw budget. Wij zorgen steeds voor een gedetailleerde, transparante offerte.

Als tuinarchitect teken ik elk plan zelf uit met de hand; uw finaal ontwerp geeft u aldus een duidelijk inzicht over het ontwerp. Dit unieke plan wordt in het uiteindelijk project verrekend.

naar droomtuin

Na definitief akkoord plannen we uw droomproject in; we streven er steeds naar ons tijdsschema na te komen; weeromstandigheden kunnen ons echter wel parten spelen, we zullen u steeds tijdig verwittigen indien er een wijziging zou optreden.

Als extra service kunnen wij ook zorgen voor de nodige bouwvergunningen indien vereist, zo spaart u onnodige administratieve rompslomp uit.

Een paar van onze handgetekende ontwerpen ontdekt u hier

KLIK NAAR PLANNEN

bush_2

tot uitvoering

Wij hebben bewust de keuze gemaakt om al onze projecten zelf uit te voeren en dit vanaf de eerste spade tot het einde van het project. Hierdoor kunnen we de coördinatie van de werken duidelijk overzien en tegelijk zorgen voor een kwalitatieve afwerking; u heeft aldus 1 aanspreekpunt.

Eigen opgeleid personeel alsook eigen professioneel materiaal zijn extra troeven die ons toelaten de uitvoering van de werken zo beperkt mogelijk in tijd te houden. Onze klanten hebben deze persoonlijke aanpak steeds weten te appreciëren.

Onze meerwaarde: uw tuinbeleving optimaliseren; deze nieuwe groene oase van rust die a.h.w. een verlenging van uw woning zal worden, tot leven brengen, waar u zowel ontspannend kan cocoonen als barbecueën met vrienden en familie, kinderen kunnen spelen, in één woord: (be) leven!

Een eerste tuinbeleving vindt u hier

KLIK NAAR REALISATIES TUINAANLEG